Yogalessen bij Gooise Yoga in het Gooi

Bij Gooise Yoga vind je yogalessen die afwisselend actief of rustiger zijn. De individuele aandacht en vriendelijke sfeer tijdens de les in het groene hart van het Gooi kenmerken Gooise Yoga. De lessen zijn kleinschalig en worden gegeven in Huizen dorp en Blaricum/ Huizerhoogt.

Er wordt lesgegeven in Vinyasa yoga, ook wel actieve flow yoga genoemd, omdat de houdingen geleidelijk en soepel in elkaar overgaan gesynchroniseerd op de adem.

Daarnaast zijn er ook lessen die geïnspireerd zijn op de rustige verdiepende klassieke hatha yoga: de bewegingen zijn trager en worden met meer aandacht per houding uitgevoerd.

De lessen worden iedere week op maat gemaakt. Er is een wekelijks thema en de les start met een korte meditatie en eindigt met stretches en ontspanning (savasana). Doordat we werken met ‘props’ zoals blokken, bolster, riem en deken zijn de lessen geschikt voor bijna alle leeftijden en alle lichaamstypen. Is het een lekkere zomerse dag? Dan krijg je de les buiten op het gras tussen de bomen.

Christine Swantee

Yoga is een rustpunt in mijn leven. De natuur en levensfilosofiën uit alle tijden en windrichtingen hebben mij altijd gefascineerd en geïnspireerd. Deze interesses kan ik heel goed verwerken in mijn yogalessen en leveren iedere week een nieuw thema op.

Het is voor mij puur genieten om les te mogen geven aan mensen die graag samen met mij de yogahoudingen neerzetten en ontdekken. Yoga is een hele oude en bewezen levenswijze waar beweging een belangrijk onderdeel van is. De houdingen en de bewegingen ernaartoe en eruit, kloppen en stimuleren de energiedoorstroming. Daarom let ik op de houding van mijn leerlingen en instrueer hen over de ademhaling, de focus en de (balans in) spanning en ontspanning. Een kort moment van meditatie of reflexie is altijd onderdeel van de les. 

Ik studeerde af aan de UvA in Amsterdam, werkte bij verschillende bedrijven en woonde met mijn echtgenoot en drie kinderen in Italië en Amerika. In 2013 haalde ik in Utrecht (YogaMoves) mijn diploma tot Vinyasa yogadocente. Ik laat mij graag inspireren door Amerikaanse yoga, die fysiek gevarieerd, bijna speels is. In 2019 werd ik gecertificeerd HormoonYoga docente door Dinah Rodrigues en op dit moment volg ik een teacher training voor Yin Yoga bij José de Groot.

Gooise Yoga | Christine Swantee | Yoga in het Gooi | Huizen | Huizerhoogt

Overige yoga-gerelateerde masterclasses:
Critical Alignment Yoga (bijscholingsmodule) door Gert van Leeuwen, verschillende workshops van Max Strom, James Higgins, Daniel Odier, Mindfulness MBSR, Global Relationship CenterYour Infinite life teacher training (USA), Omega Institute for Holistic studies (USA).

Tarieven Gooise Yoga

Gooise Yoga werkt met strippenkaarten en een maandkaart met een beperkte geldigheid. De tarieven van yogalessen zijn afhankelijk van welke kaart je kiest. Een yogales bij Gooise Yoga van maximaal anderhalf uur kost tussen €11,50 en €14 per les afhankelijk van de gekozen kaart. Een losse yogales kost €15

Maand-kaart

42,50
  • Onbeperkt Yogalessen
  • 1 maand geldig

20 strippen

230
  • 20 Yogalessen
  • 40 lesweken geldig

10 strippen

125
  • 10 Yogalessen
  • 20 lesweken geldig

5 strippen

70
  • 5 Yogalessen
  • 10 lesweken geldig

1 yogales

15
  • 1 Yogales
  • geldig bij boeking

Gratis proefles

Ben je op zoek naar yoga in het Gooi en benieuwd of Gooise Yoga iets voor jou is, dan kun je een gratis proefles volgen. In een proefles draai je mee met een normale les. Je luistert daarbij naar je lichaam en respecteert je eigen grenzen. Een proefles vraag je aan via dit formulier of neem contact met mij op.

Privé yogalessen

Privé yogalessen zijn aan te raden als je specifieke klachten hebt of het gevoel hebt dat je graag wat meer ondersteuning wilt.  Een privéles kost € 45,00 per anderhalf uur. Je kan op afspraak een privéles volgen. Neem hiervoor contact met mij op.

Voorwaarden

Annuleren

De les kan je tot 24 uur van tevoren kosteloos online afzeggen. De 5, 10 en 20-strippenkaarten hebben een beperkte geldigheid. 

Vakanties

Tijdens de schoolvakanties worden er geen lessen gegeven.