Yogalessen bij Gooise Yoga

Yogalessen worden bij Gooise Yoga gegeven in Vinyasa yoga. Hieronder kun je meer lezen over de yogalessen en de mogelijkheden die Gooise Yoga je biedt.

Vinyasa yoga bij Gooise Yoga

Gooise Yogalessen

Bij Gooise Yoga wordt les gegeven in Vinyasa yoga. Vinyasa yoga wordt ook wel flow yoga genoemd, omdat de houdingen geleidelijk en soepel in elkaar overgaan gesynchroniseerd op de adem. Bij Gooise Yoga vind je op maat gemaakte yogalessen die goed te volgen zijn. Afhankelijk van het niveau van de les zal er meer of minder fysiek van je gevraagd worden. De groepsgrootte is zodanig dat de benadering individueel kan zijn. Stijf of lenig, mager of gezet, iedereen vindt zijn plek.

Gooise Yoga Voor elk niveau en leeftijd

Yogalessen voor alle leeftijdsgroepen

Gooise Yoga moedigt iedereen aan het lichaam fysiek te blijven bewegen. Liefst in verschillende houdingen, zodat alle onderdelen van het lijf goed doorstroomd blijven. De lessen van Gooise Yoga zijn actief en geschikt voor alle leeftijden. Heb je een aanhoudende klacht of blessure, dan is een privéles/intakeles aan te raden zodat je uitvindt hoe jij tijdens de groepsles het beste rekening kunt houden met jouw situatie.

persoonlijke benadering bij Gooise Yoga

Eerste les bij Gooise Yoga

Voor je eerste (gratis) proefles draag je een broek en shirt die niet te los zitten. De yogales duurt tussen 75 en 90 minuten. Matjes zijn aanwezig. Zorg dat je 5 minuten voor aanvang van de yogales aanwezig bent in de studio. In de zaal doe je je schoenen uit. Lees ook de veel gestelde vragen om meer over de lessen te weten te komen

Beginnen met yoga bij Gooise Yoga

Beginnen met yoga

Ben je benieuwd of Gooise Yoga iets voor jou is, dan kun je een gratis proefles volgen. Je draait dan mee met een normale groepsles. Je luistert daarbij naar je lichaam en respecteert je eigen grenzen.  Een proefles vraag je aan via dit formulier. Geef bij de aanvraag even aan welke weekdag en tijdstip mogelijk zijn voor jou en of je al eerder aan yoga hebt gedaan en zo ja welk soort. Ik neem dan contact met je op.

Gooise yoga uitproberen?

Privé Yogales

Als je specifieke klachten hebt of het gevoel hebt dat je graag wat meer ondersteuning wilt, dan is een privéles yoga misschien interessanter voor je. We zullen dan vooraf telefonisch met elkaar overleggen. Voor een privéles kan je contact met mij opnemen.